Το κρασί μας
Από τη ρόγα και το χωράφι ως το ποτήρι και τη γεύση είναι μεγάλη η διαδρομή. Προϋποθέτει καλή ποιότητα, γνώση, σωστές αναλογίες και στοργική φροντίδα.
Ο Κώστας, μαζί με τα μαθηματικά, σπούδασε την τεχνική και τη «δοσολογία». (Την αγάπη του για το κρασί την κουβαλούσε –έτσι λέει- από γεννησιμιού του). Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Το αποτέλεσμα, είναι το στοίχημα κάθε χρονιάς. Το πετυχαίνουμε. Κάθε φορά με «μαθηματική ακρίβεια»!
Το καλό κρασί χρειαζόταν και τον καλό του χώρο. Αυτό το ανέλαβε ο Φώτης…

Το τσίπουρό μας
Στα Τζουμέρκα έχουμε παράδοση στο τσίπουρο της ζαμπέλας. Κρατήσαμε την παράδοση. Προσθέσαμε και μια νέα ποικιλία: Τσίπουρο μοσχάτο. Η γεύση του φαίνεται στον ουρανίσκο. Η επίδραση, στην ανεβασμένη διάθεση.

Μια αληθινή ιστορία
Όταν τέλειωσε το οινοποιείο, κάποιοι φίλοι μας ανεβάσανε φωτογραφίες του στο διαδίκτυο. Σε μία από αυτές, (εκείνη με την παλιά πόρτα που μετατρέψαμε σε φωτιστικό), σχολίασε κάποιος τρίτος: «Ας πει και σε μας, τι έπινε αυτός που σκέφτηκε αυτή την ιδέα;» Η δική μας απάντηση: «Πριν από κάθε ιδέα, πάντα υπάρχει ένα μπουκάλι ΖΕΥΚΙ».